مشرکینی که قلیان نمی کشند!!
در اوایل تیر ماه سال جاری خبری با عنوان «نامه سرگشاده ۴۰۰۰ متخصص به رئیسجمهوری برای مهار سرطان ناشی از قلیان» در رسانهها منتشر شد تا نشانگر دغدغهی اساتید، پزشکان و نمایندگان مجلس نسبت به گسترش قلیان و به طبع آن رشد بیماری سرطان در جامعه باشد.
اینکه ۴۰۰۰ نفر از اساتید دانشگاه، پزشکان برجسته و نمایندگان مجلس برای موضوع مهمی همچون کشیدن قلیان و بیماری سرطان به صحنه آمده و تلاش کردند با نوشتن نامهای برای رئیس جمهور نگرانی خود را از این موضوع به عالیترین مقام اجرایی کشور نیز انتقال دهند، حرکتی پسندیده و حائز اهمیت است امّا درست در تیر ماه همین امسال رهبر معظم انقلاب در دیدار با اساتید دانشگاهها از خطری عمیقتر و جدیتر پرده برداشتند که برخلاف قلیان که ریهی و قلب (پمپ خون) افراد را نشانه رفته و سلامتی جسمی آنها را تهدید میکند، افکار و باورهای نخبگان جامعه و دانشگاهیان را نشانه رفته و تهدید میکند. ایشان در بیانات خود اینگونه میفرمایند:
« مبناى علوم انسانى غربى، مبناى غیرالهى است، مبناى مادّى است، مبناى غیر توحیدى است؛ این با مبانى اسلامى سازگار نیست، با مبانى دینى سازگار نیست. علوم انسانى آنوقتى صحیح و مفید و تربیتکنندهى صحیح انسان خواهد بود و به فرد و جامعه نفع خواهد رساند که براساس تفکّر الهى و جهانبینى الهى باشد؛ این امروز در دانشهاى علوم انسانى در وضع کنونى وجود ندارد؛ روى این بایستى کار کرد، فکر کرد.»
غیر الهی و غیرتوحیدی بودن مبانی علوم انسانی غربی به این معنی است که دانشجویی که برای اخذ مدرک ناچار به مطالعه و پشتسر گذاشتن حجم عظیمی از این علوم میشود، خواسته یا ناخواسته پس از گذراندن این دورهها اگر نگاه توحیدی خود را از دست ندهد و گرفتار شرک نگردد، دستکم گرفتار اندیشهی التقاطی خواهد شد.
متأسفانه امروزه این علوم غیرتوحیدی از شکم اسب تروآی علم غربی بیرون آمده و به سرعت در حال گسترش در جامعه است. نوشتن نامه به رئیس جمهور برای مقابله با هجوم گستردهی علوم انسانی غربی به توحید که ستون اصلی شکلگیری یک جامعه و تمدن اسلامی است از اهمیت بسیار بیشتری نسبت به کشیدن قلیان برخوردار است. چرا که مردم در کشیدن و یا نکشیدن قلیان مختار هستند و همین ۴۰۰۰ متخصص میتوانند با بالا بردن آگاهی و فرهنگسازی صحیح، مردم را از کشیدن قلیان منصرف کنند. امّا در دانشگاههای ما، نه اساتید در تعلیم این علوم غیرتوحیدی از خود ارادهای دارند و نه دانشجوها در فراگیری آن، و نیاز به تصمیمگیری در سطوح بالاتر کشور دارد. امّا با کمال تعجب و تأسف پس از گذشت ۵ ماه از این مطالبهی عمیق و دقیق امام جامعه، و هشدار ایشان مبنی بر هجوم علوم غیرتوحیدی به دانشگاه و جامعه، حتی ۴ نفر از اساتید دانشگاه، یا روحانیون و علمای حوزههای علمیه و یا حتی نمایندگان مجلس به صحنه نیامدند تا از کیان و حیثیت توحید دفاع کنند.